Besplatna dostava u Hrvatsku za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Za mame > Postporođajno razdoblje > Paket za rodilište - L


Značajke
Brand BabyOno

BabyOno paket za rodilište sadrži najosnovnije higijenske artikle koji će budućim rodiljama biti potrebni u prvim satima i danima nakon poroda.

U PAKET JE UKLJUČENO:

  • 1x BabyOno Comfort jastučići 70 komada
  • 1x BabyOno Jednokratne postporođajne gaćice
  • 2x BabyOno Mrežaste gaćice 2 komada
  • 1x BabyOno Night&Day Posporođajni ulošci 10 komada
  • 1x BabyOno Podloga za prematanje 10 kom 40×60 cm
  • 1x BabyOno Postporođajni ulošci Comfort 10 komada

BabyOno jastučići za dojenje

BabyOno jastučići za dojenje 70 komada, prozračni, nježni te vrlo kvalitetni. Slojevi na jastučiću u potpunosti apsorbiraju višak mlijeka i štite osjetljivu kožu od iritacija. Ultra tanke i diskretne blazine pružaju udobnost i zaštitu. Iz higijenskih razloga, svaka blazina je pakirana u zasebnoj vrećici.

BabyOno Comfort postporođajni ulošci

Comfort postporođajni ulošci dizajnirani su posebno za žene kako bi se osjećale ugodno. Nježan i super mekan unutarnji sloj i posebno valovita površina sprječavaju lijepljenje uloška i iritiranje kože. Gornji sloj omogućuje cirkulaciju zraka, pružajući osjećaj svježine. Superapsorbent unutar uloška veže vlagu i neutralizira neugodne mirise. U pakiranju se nalazi 10 komada uložaka.

BabyOno Night&Day postporođajni ulošci

Anatomski oblik uloška povećava udobnost nošenja, osigurava diskreciju uporabe i učinkovitu zaštitu čak i u ležećem položaju. Osjetljiva glatka površina ravnomjerno raspoređuje tekućinu, tako da se uložak ne lijepi i ne iritira kožu. Osim toga, samoljepljiva traka duž cijele duljine uloška omogućuje stabilno pričvršćivanje na donje rublje. U pakiranju dolazi 10 komada.

BabyOno višekratne mrežaste gaćice

Višekratne mrežaste gaćice dizajnirane prvenstveno za žene u postporođajnom razdoblju. Omogućavaju podupiranje struka i trbuha. Specijalno dizajnirane sa prozračnom teksturom omogućavaju nesmetano disanje Vašeg tijela, te pružaju osjećaj svježine. Izrađene od izdržljivih i nježnih materijala koji ne iritiraju kožu, a ujedno pružaju visok stupanj komfora i održavaju higijenu.

ZNAČAJKE:

  • Izrađene od izdržljivog i mekog materijala: 90% poliester, 10% elastan
  • Ne iritiraju, vrlo rastezljive tako da se prilagode tijelu
  • Dozvoljeno strojno pranje do 60°
  • 2 komada u pakiranju
  • Veličine: M (bokovi cca 90 cm) i L (bokovi cca 100 cm)

BabyOno jednokratne postporođajne gaćice

BabyOno jednokratne postporođajne gaćice su dizajnirane prvenstveno za žene tijekom postporođajnog razdoblja kada je održavanje odgovarajuće higijene izuzetno važno. S posebnim udobnim i prozračnim materijalom, gaćice omogućavaju slobodan protok zraka i maksimalnu udobnost. Materijal gaćica ne uzrokuje iritaciju kože. Meki gumeni rubovi u struku i preponama savršeno prianjaju i nježni su za kožu. U pakiranju dolazi 5 komada, svaki pakiran u zasebnoj vrećici.

BabyOno podloge za prematanje

Higijenske podloge za prematanje su idealne za previjanje novorođenčadi. Isto tako ih mogu koristiti i žene nakon poroda. Izuzetno upijajuća svojstva ovih podloga pružaju udobnost i higijenu, dok ljepljive trake sprječavaju klizanje podloge. Super absorpcijski sloj u unutrašnjosti podloge vrlo brzo upija svu vlagu i mirise. Slojevi podloge su kvalitetni i sama podloga je tanka. Prednost tome što je tanka jeste da ne zauzima puno mjesta u torbi/ruksaku. U paketu se nalazi 10 komada podloga dimenzije 40×60 cm. 

 

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 €. Ako je narudžba manja od 55,00 € dostava se naplaćuje 4,00 €.

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Paket za rodilište - L-15%
Visa DinersClub Maestro MasterCard