Besplatna dostava u Hrvatsku za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Za mame > Dojenje > Jastuk za dojenje Kapok - Nature


Značajke
Brand Konges Slojd
Materijal 100% organski kapok
Dimenzije 150 x 21 x 118 cm
Uključuje 1 jastuk za dojenje

Jastuk za dojenje u trudnoći pruža podršku te pomaže kod opuštanja u željenom položaju. Idealan za ležanje na boku, a također se može staviti između koljena ili presavinuti kako biste oslobodili težinu s nogu.

Nakon rođenja bebe, jastuk se može koristiti za vrijeme dojenja ili hranjenja bočicom. Također može postati i malo gnijezdo na kojem beba može ležati i kasnije sjediti. 

Jastuk je izrađen od kapoka, ekološkog materijala koji je potpuno prirodan i dobiva se iz unutarnjeg dijela ploda biljke kapok.

Kapok je prirodno i organsko vlakno dobiveno iz mahuna sjemena na drveću koje raste divlje u tropskim šumama. Vlakna imaju mnoga vrijedna svojstva koja su savršena za osjetljive bebe, alergičare i za okoliš. Prozračniji je od bilo kojeg drugog prirodnog vlakna jer ima šuplju jezgru i sastoji se od 80% zraka, što ga čini oko 8 puta lakšim od pamuka. Vlakna su prekrivena tankim slojem voska koji odbija insekte i grinje; stoga se u proizvodnji ne koriste pesticidi.

Napomena: Preporučuje se provjetravanje kapok proizvoda što je češće moguće kako bi se održala fina kvaliteta vlakana. Kapok proizvod ne morate prati prije upotrebe i perite ga samo po potrebi. Izvadite svo kapok punjenje prije pranja navlake. Kapok vlakno ima vrlo finu strukturu zbog koje je sušenje mokrog proizvoda dugotrajnije. Prilikom pranja koristite snažno centrifugiranje kako biste izbacili svu vodu. Sušite u sušilici i nakon toga ručno razvrstajte vlakna.

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 €. Ako je narudžba manja od 55,00 € dostava se naplaćuje 4,00 €.

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Jastuk za dojenje Kapok - Nature
Sunčane naočale E - Kaki Green
kocke za fotografiranje
Visa DinersClub Maestro MasterCard