Besplatna dostava u Hrvatsku za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Za mame > Dojenje > Solo električna izdajalica


Značajke
Brand Medela
Tip Električna
Rad na baterije Da
Uključuje Solo motor, adapter, cijevčica, PersonalFit Flex konektor, PersonalFit Flex štitnik za grudi veličina M (24 mm), bočica od 150 ml s poklopcem, držač za boce, uputstva za upotrebu

Medela Solo električna izdajalica ima bateriju koja se puni (cca. 2 sata) putem USB konektora, međutim izdajalica se može koristiti i dok se puni baterija, no puniti će se nešto duže dok motor radi.

Za brzo i učinkovito izdajanje gdje god vam je potrebno tu je Medela Solo električna izdajalica:

  • Novi PersonalFit Flex™ štitnik za grudi – potpuno novo iskustvo izdajanja, prilagođeno vama
  • Medelina 2-fazna tehnologija izdajanja oponaša bebino sisanje za prirodnije iskustvo izdajanja
  • Kompaktna, prenosiva i jednostavna za upotrebu
  • Više mlijeka većeg energetskog sadržaja u pola manje vremena

Oblikovana oko vas

Svaka mama je drugačija. Vaš oblik grudi je jedinstven i može se mijenjati tijekom razdoblja dojenja. Sa našim novim PersonalFit Flex™ nastavkom možete jednostavno prilagoditi vašu Solo električnu izdajalicu na najudobniji i najučinkovitiji položaj za izdajanje.

Naša istraživanja su pokazala da izdajanje sa Medelinom 2-faznom tehnologijom omogućuje dobivanje više mlijeka većeg energetskog sadržaja.

Prirodnije iskustvo izdajanja

Tijekom našeg izučavanja dojenja učili smo od onih koji to najbolje znaju: od dojenčadi. Prilikom dojenja, dijete najprije stimulira dojku brzim sisanjem, zatim dok mlijeko teče nastavlja sporijim i intenzivnijim sisanjem. Mi u Medeli smo ovo prirodno ponašanje tijekom dojenja integrirali u naše izdajalice.

Medelina 2-fazna tehnologija izdajanja ( 2-Phase Expression® )  oponaša taj instiktivni ritam sisanja za prirodniji osjećaj i ugodnije iskustvo izdajanja.

Izdajanje mlijeka s izdajalicom Solo nije samo puno ugodnije, već je i iznimno učinkovito. Majke mogu značajno smanjiti vrijeme potrebno za izdajanje, budući da mlijeko teče brže i lakše

NAPOMENA

Elektronska i tehnička pomagala nakon korištenja NE primamo u povrat iz higijenskih razloga.*

KUPNJA TEHNIČKE ROBE 
Reklamacije uvažavamo prema specifikaciji proizvođača za proizvod koji ste kupili. Svaki proizvod koji se reklamira ide u ovlašteni servis na pregled. Proizvode u trgovini ne mijenjamo prije nego ih pregleda ovlašteni servis. Proizvode u trgovini nećemo ispitivati na osnovnu funkcionalnost niti ćemo detektirati kvar na licu mjesta. Tehnički proizvod s nedostatkom/neispravan mora dobiti od ovlaštenog servisera “potvrdu o neispravnosti i nepopravljivosti”. Na temelju te potvrde, a u jamstvenom roku ostvarujete pravo na novi proizvod. Servis i rezervne dijelove osigurava ovlašteni zastupnik za Hrvatsku. Neispravni uređaj možete odnijeti direktno u ovlašteni servis ili ga poslati na našu adresu, nakon čega ćemo ga mi proslijediti u ovlašteni servis. Mi nismo ovlašteni servis i ne utvrđujemo da li je neki proizvod ispravan ili ne, niti odlučujemo o tome hoće li će biti zamijenjen/popravljen, sve reklamacije proslijeđujemo u ovlaštene servise. Prilikom prijave neispravnog proizvoda obavezno priložiti kopiju računa, jamstveni list, opis kvara te kompletnu dokumentaciju i orginalnu ambalažu. U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili ishabanosti uređaja. Kupac prilikom uručenja kupljene robe treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 48 sati od preuzimanja kupljene robe. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti. Ne odobravamo povrat ispravnih, a korištenih proizvoda ili robe koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otvorena nakon dostave. Tehnički proizvodi mogu se vratiti isključivo neotvoreni, nekorišteni, u originalnoj ambalaži. Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjima ili bez dijelova i dokumentacije, te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku od 8 dana, smatra se da Kupac nije ispunio svoju obavezu povrata robe te Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava u cijelosti već se može raditi procjena umanjenja vrijednosti proizvoda.

 

 

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 €. Ako je narudžba manja od 55,00 € dostava se naplaćuje 4,00 €.

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Solo električna izdajalica
Visa DinersClub Maestro MasterCard