Besplatna dostava u Hrvatsku za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Ljeto > Kozmetika > Zaštitna krema za sunčanje SPF50+, 150 ml


Značajke
Brand Linea MammaBaby
Namjena Svakodnevna njega kože pri izlaganju suncu.
Pakiranje 150 ml
Djelovanje Vodootporna sigurna i efektivna zaštita širokog spektra od UVB i UVA zračenja.
Upotreba Nanesite proizvod direktno na područje koje želite zaštititi, minimalno 30 minuta prije izlaganja sunčevoj svjetlosti.
Preporuke i Napomene Dermatološki testirano na osjetljivoj koži. Bez parabena, boja, polietilen glikola. Testirano na nikl, krom i kobalt (< 1ppm)

Transparentna emulzija ugodno mekane teksture koja se brzo upija, prikladna za vrlo svijetlu i osjetljivu dječju kožu. Prikladna za nanošenje i na lice i na tijelo.

Bočica ima inovativni sustav raspršivanja kod kojeg se proizvod raspršuje široko i to pod bilo kojim kutem držanja bočice (okrenite je naopako, ona će i dalje prskati – ovo je vrlo poželjno s obzirom da su mališani ponekad jako nestrpljivi i nemirni pa će vam ovakvo raspršivanje omogućiti brzo i lako nanošenje. Također, krema se jako lako razmazuje i upija u kožu. Vodootporno.

PRIKLADNO ZA: bebe od 6 mjeseci i više (bebe mlađe od 6 mjeseci ne bi smjele biti izložene suncu tako da im zaštitna krema u razdoblju do 6.mjeseca nije niti potrebna)!

Nanesite proizvod direktno na područje koje želite zaštititi, minimalno 30 minuta prije izlaganja sunčevoj svjetlosti.

Ne izlažite djecu direktnoj sunčevoj svjetlosti bez zaštite. Izbjegavajte izloženost sunčevoj svjetlosti tijekom sredine dana. Izbjegavajte dulja izlaganja sunčevoj svjetlosti, obzirom da je to ozbiljan rizik za zdravlje.

Upozorenje: Bočica pod tlakom; može eksplodirati ako je zagrijana. Držati dalje od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamenova i ostalih izvora zapaljenja. Ne pušite u blizi bočice. Ne bušite bočicu, čak ni nakon upotrebe. Zaštitite bočicu od sunčeve svjetlosti. Ne izlažite temperaturama koje nadmašuju 50 stupnjeva celzijusa. Držite dalje od dohvata djece. Ne koristite u druge namjene.

Sastojci: Aqua, Octocrylene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Arginine, Diisopropyl Adipate, Polyglyceryl-3 Cocoate, Polyester-7, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Glycerin, Polyglyceryl-6 Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Phenoxyethanol, Potassium Cetyl Phosphate, Sorbitol, Magnesium Aluminum Silicate, Diisopropyl Sebacate, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-6 Behenate

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 €. Ako je narudžba manja od 55,00 € dostava se naplaćuje 4,00 €.

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Zaštitna krema za sunčanje SPF50+, 150 ml
Visa DinersClub Maestro MasterCard