Besplatna dostava u Hrvatsku za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Igra > Plišane igračke > Sleeptrainer Brody - Taupe


Značajke
Brand Zazu
Materijal Poliester
Dimenzije 16 x 40 x 12 cm
Baterije Nisu uključene
Održavanje Ručno pranje plišane igračke nakon što se izvadi zvučni modul

Sleeptrainer Brody može pomoći vašem mališanu da navečer zaspi svojim umirujućim noćnim svjetlom i utješnim pjesmama. U ranim jutarnjim satima može pokazati vašem djetetu kada je vrijeme za spavanje i kada je u redu ustati. Brodyjevo svjetlo mijenja boju poput semafora, da označi noć, rano jutro i kada je vrijeme za ustajanje.

Dijete nema osjećaj za vrijeme. Za malo dijete dan počinje onog trenutka kada otvori oči, što za roditelje može biti prilično rano (i zamorno). Sleeptrainer vizualnim indikatorima uči vaše dijete kada treba ostati u krevetu, a kada je u redu ustati.

Brodyjeva noćna lampica svijetli crveno, vrijeme je za spavanje. Tijekom noći kada pritisnete Brodyjev trbuh on će biti crven. Svjetlo će se automatski isključiti nakon 10 minuta. Svjetlina svjetla je potpuno podesiva.

30 minuta prije nego što je u redu ustati, pritisnite Brodyjev trbuh i svjetlo će zasvijetliti narančasto. Zadnjih 5 minuta, Brody će sam zapaliti svoj trbuh. Ovo će reći vašem djetetu da je sada još samo nekoliko minuta.

Svako jutro kada je u redu vrijeme za buđenje, Brody će osvijetliti svoj trbuh u zeleno. Dijete će tada znati da je sada u redu ustati.

Brody svira različitu umirujuću glazbu: uspavanke, bijeli šum, afrički zalazak sunca. Glazba će se automatski isključiti nakon 10 minuta.

Kad god se vaše dijete noću probudi i počne plakati, Brody može osvijetliti njegov trbuh i pustiti glazbu kako bi mu pružio utjehu u mraku, automatski se isključuje nakon 10 minuta.

Ovaj proizvod je ispitan u skladu s međunarodnim sigurnosnim propisima.

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 €. Ako je narudžba manja od 55,00 € dostava se naplaćuje 4,00 €.

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Sleeptrainer Brody - Taupe
Fox 5 Graphite - Black, Desert Taupe
Visa DinersClub Maestro MasterCard