Besplatna dostava u Hrvatsku za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Hranjenje > Mali kućanski aparati > Babycook Smart - Charcoal Grey


Značajke
Brand Beaba
Dob 6+mj
Materijal PP/Inox/silikon
Zapremnina zdjela 1250ml

Babycook Smart nadograđeni je Babycook Neo, koji uz pomoć jedinstvene i inovativne aplikacije Béaba&Moi postaje savršeno personaliziran za korištenje pri pripremanju hrane vašem djetetu.

Babycook dolazi sa staklenom posudom velikog kapaciteta, oštricom visokih performansi koja omogućava različite teksture za miješanje te spremnikom i košarom od nehrđajućeg čelika. Babycook Béaba je najbolji od robotskih miješalica za parno kuhanje za učinkovito i jednostavno pripremanje domaćih jela za bebe! 

Veliki spremnik vode za grijanje s otvorom za jednostavno punjenje, održavanje i uklanjanje kamenca s proizvoda. Jasno označavanje razine vode radi određivanja vremena kuhanja. Zvučni i svjetlosni signal na kraju kuhanja.

Nova generacija 4u1 aparata za pripremu dječje hrane olakšava kuhanje za vašeg malog gurmana ukusnim i svježe pripremljenim jelima. S pametnim kuhinjskim aparatom možete kuhati, miješati, grijati i odmrzavati. Babycook Smart posebno je impresivan sa svojim brzim 15-minutnim načinom kuhanja koji ne zahtijeva nikakav nadzor - tako da možete obavljati druge kućanske poslove dok on kuha. Babycook Smart obavlja posao kuhanja umjesto vas!

Za razliku od drugih umreženih kuhinjskih pomagala na tržištu, Babycook Smart pokazuje stvarnu promjenu u smart kuhanju: to nije aparat za pripremu hrane za bebe koji VAS povezuje s receptima za bebe i uputama korak po korak, već aparat za pripremu hrane za bebe koji povezuje recepte i korake -upute po korak S VAŠOM BEBOM.

ZNAČAJKE:

  • 4u1 priprema hrane: kuhanje, miješanje, odmrzavanje i zagrijavanje na pari
  • Košara od nehrđajućeg čelika velikog kapaciteta (4 porcije x 250gr) s ergonomskom ručkom za jednostavno prenošenje hrane na kraju ciklusa kuhanja
  • Izrada različitih veličina porcija ovisno o dobi djeteta: 6 x 100 g, 4 x 150 g, 3 x 200 g, 1 x 600 g
  • Visokokvalitetna staklena posuda koja čuva okuse
  • Visokokvalitetna Sabatier dijamantna oštrica blendera za jednolično prilagođeno miješanje (glatko, miješano, grudice, komadići)
  • Spremnik od nehrđajućeg čelika sa širokim otvorom za praktičan pristup i dobru vidljivost razine punjenja (razina 1, 2, 3)
  • Modulacija kuhanja na paru radi očuvanja prehrambene kvalitete hrane, sakupljanja prave količine soka za kuhanje i ograničavanja potrošnje vode
  • Babycook Smart Base: integrirana patentirana vaga; funkcija samočišćenja; pametni program koji prilagođava proces kuhanja i teksturu sastojcima, receptu i bebinim potrebama; touch screen za recepte i povezivanje sa BEABA&ICH aplikacijom.
  • Aplikacija Béaba& Moi: funkcija besplatnog dodatka; personalizirani profil; obroci personalizirani prema količini, teksturi, mogućim alergijama i trenutnim prehrambenim navikama; prikupljanje omiljenih recepata, stvaranje vlastitih recepata, spremanje novih recepata, popis za kupovinu.
  • Održavanje: poklopac, košara, nož: pere se ručno ili u perilici posuđa. Tijelo uređaja: očistite mekom vlažnom krpom. Ne uranjajte u vodu. 

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 €. Ako je narudžba manja od 55,00 € dostava se naplaćuje 4,00 €.

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Babycook Smart - Charcoal Grey
Visa DinersClub Maestro MasterCard