Besplatna dostava u Hrvatsku za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Hranjenje > Dojenje > Električna izdajalica Shelly - Hands Free


Značajke
Brand BabyOno
Dimenzije 14 x 11,8 x 6,5 cm
Uključuje 1 kom silikonski lijevak u dimenziji 21 mm, 1 kom silikonski lijevak u dimenziji 24 mm, kabel za punjenje, torba za pohranu

U razdoblju 03.-30.06.2024. uz svaku naručenu izdajalicu na poklon dobivate BabyOno blazinice Comfort Promo 100+40 free.

Akcija traje do isteka zaliha.

Zahvaljujući inovativnom dizajnu BabyOno Shelly izdajalice, možete se izdajati i raditi druge stvari u isto vrijeme. Ovo je praktičan uređaj koji omogućuje jednostavno izdajanje. Kod kuće, na poslu, vani, nijedna električna izdajalica nikada nije bila tako lagana i praktična.

Teži samo 275 g i kompaktna je, što znači da ne sputava pokrete i savršeno se uklapa u grudnjak za dojenje. Veliki i pregledni LCD zaslon čini uređaj jednostavnim za rukovanje. Možete birati između tri postavke i 7 razina snage i prilagoditi ga svojim željama.

Tiha je, pa se možete diskretno izdajati u svim uvjetima. Najveća glasnoća je samo 40 dB.
Možete birati između dva lijevka. Odaberite onaj koji najbolje odgovara Vašem obliku grudi za maksimalnu udobnost i praktičnost.

Ugrađena baterija čini izdajalicu jednostavnom za korištenje, jer je nije potrebno uključiti u električnu utičnicu. Uređaj možete puniti univerzalnim USB-C punjačima. Izdajalica je napravljena od samo nekoliko komponenti, što je čini brzim i jednostavnim za rastavljanje i čišćenje. Svi elementi izdajalice za grudi izrađeni su od posebnog materijala dizajniranog za kontakt s hranom. Mekani lijevak uređaja neće iritirati Vašu kožu.

ZNAČAJKE:

  • Težina: 275 g
  • Radna glasnoća: 45 dB
  • Volumen školjke: 150 ml
  • Kapacitet baterije: 1100 mAh
  • Potpuno napunjeno vrijeme rada: približno 120 min

 

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 €. Ako je narudžba manja od 55,00 € dostava se naplaćuje 4,00 €.

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Električna izdajalica Shelly - Hands Free-25%
Visa DinersClub Maestro MasterCard