Besplatna dostava u Hrvatsku za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Hranjenje > Dojenje > Kolektor majčinog mlijeka, 75ml - Bubamara


Značajke
Brand Haakaa
Materijal Silikon
Zapremnina 75 ml
Održavanje Sterilizirajte svoj Haakaa silikonski spremnik majčinog mlijeka Bubamaru bilo kojim sustavom za sterilizaciju uz pomoć pare ili prokuhavanjem u vodi 2-3 minute.

Haakaa silikonski spremnik majčinog mlijeka Bubamara savršena je alternativa jastučićima za dojenje namijenjena za mame koje, umjesto da dopuste da tkanina upije mlijeko, žele sačuvati svaku kap mlijeka koje curi.

Dizajn iz jednog dijela se pričvršćuje na grudi sisaljkom i sigurno i diskretno pristaje u grudnjak.  Sisaljka stvara vakuum lagano i nježno kako bi proizvod ostao na mjestu. Neće izdojiti dodatno mlijeko, pa je idealan za mame kojima curi majčino mlijeko i žele ga sačuvati umjesto da povećaju količinu.

Bubamaru možete nositi na drugoj strani dok dojite kako biste spremili mlijeko koje curi ili možete nositi po jednu na obje dojke unutar vašeg grudnjaka dok obavljate dnevne obveze. U potpunosti prijenosna i  s malim nožicama na dnu koje omogućuju uspravno stajanje na ravnim površinama, sprječavajući prolijevanje nakon uporabe.

Nakon što ste završili s prikupljanjem izdojenog mlijeka, otvorite čep na vrhu kako bi ga na siguran način usuli u posudu ili bočicu.

Značajke:

  • Laganim vakuumom se pričvršćuje na dojku kako bi ostao na mjestu unutar grudnjaka.
  • Izrađen od mekog 100% medicinskog silikona.
  • Jednodijelni dizajn bez spojeva, pukotina ili rubova u kojima bi se bakterije množile.
  • Male nožice na bazi omogućuju uspravno stajanje na ravnim površinama.
  • Nisu potrebni kabeli ili baterije.
  • Lako se održava – jednostavno ga prokuhajte kako biste ga sterilizirali.
  • Bez BPA, PVC-a i ftalata.

Sakupljanje:

  1. Provjerite je li čep (a) gurnut u poklopac (b). Podesite otvor (e) na bradavicu i nježno pritisnite i otpustite stražnji dio Bubamare dok ne osjetite vakuum.
  2. Bubamaru uvijek treba nositi unutar grudnjaka kako bi bila sigurna.
  3. Redovito uklanjajte Bubamaru kako biste čuvali svoje majčino mlijeko u skladu sa smjernicama za sigurno čuvanje majčinog mlijeka propisanim u vašoj zemlji. Izvucite čep (a) iz poklopca (b) i izlijte mlijeko iz otvora u posudu prije pohrane.
  4. Nosite Bubamaru na drugoj dojci kako biste prikupili izdojeno mlijeko tijekom dojenja ili nosite dvije Bubamare odjednom unutar grudnjaka kako biste prikupili mlijeko koje curi tijekom dana.

Napomena: Vakuum nije obvezan i tu je kako bi pomoglo zadržavanju Bubamare na  mjestu u vašem grudnjaku. Bubamara će skupljati samo mlijeko koje bi inače iscurilo u jastučiće za dojenje. Neće izdojiti dodatno mlijeka.

Čišćenje i održavanje:

Očistite nakon svake uporabe. Sterilizirajte svoj Haakaa silikonski spremnik majčinog mlijeka Bubamaru bilo kojim sustavom za sterilizaciju uz pomoć pare ili prokuhavanjem u vodi 2-3 minute. Prilikom sterilizacije provjerite da je poklopac na vrhu otvoren kako biste spriječili moguću deformaciju silikona. Za čišćenje ovog proizvoda nemojte koristiti sredstva na bazi izbjeljivača ili tablete za sterilizaciju. Nemojte koristiti UV sterilizatore za čišćenje ovog proizvoda jer isti mogu utjecati na njegov vijek trajanja.

Pažnja:

Redovito provjeravajte stanje proizvoda. Ako proizvod pokazuje znake bilo kakvog oštećenja, zamijenite ga. Nemojte držati proizvod u blizini oštrih predmeta. Za čišćenje ovog proizvoda potrebno je koristiti samo meke četke ili meke spužve. Gruba sredstva za čišćenje mogu oštetiti površinu.  Ovaj proizvod nije igračka. Nemojte koristiti ovaj proizvod u bilo koju drugu svrhu osim one za koju je predviđen. Proizvod čuvajte na hladnom i suhom mjestu podalje od izravne sunčeve svjetlosti.

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 €. Ako je narudžba manja od 55,00 € dostava se naplaćuje 4,00 €.

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Kolektor majčinog mlijeka, 75ml - Bubamara
Visa DinersClub Maestro MasterCard