Besplatna dostava u Hrvatsku za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Hranjenje > Grizala > Grizalo i zvečka - Kukuruz


Značajke
Brand Oli&Carol
Dob 3+mj
Materijal Grizalo: 100% prirodna kaučuk guma
Održavanje Operite vodom i sapunom. Ne sterilizirati i ne držati u hladnjaku.

Poznate Oli&Carol gricke dobivaju sasvim novu dimenziju – ispunjene recikliranim košticama trešnje, postale su zvečke!

Oli&Carol gricka&zvečka osmišljena je uz pomoć otorinolaringologa te je posebna pažnja posvećena samom tonu zvečke kako bi maksimalno pomagao u umirivanju bebe, umjesto da je dovodi u stanje pretjerane stimuliranosti (kao i roditelje). Vanjski dio Oli&Carol gricke&zvečke prepun je tekstura i detalja koji će pomoći stimulirati bebina osjetila i ublažiti bol desni prilikom izbijanja zubića.

Kolekcija gricki&zvečki u obliku voća i povrća je 100% održiva – vanjski dio napravljen je od 100% prirodne kaučuk gume, a unutrašnjost od recikliranih koštica trešnje.

ZNAČAJKE:

  • Grickalica za zube od 100% prirodne kaučuk gume dobivene iz drveta kaučukovca.
  • Stimulira bebina osjetila i umiruje bolne desni prilikom izbijanja zubića. Mekana grickalica koja se lako drži u ruci i sigurna za grickanje.
  • Ručno bojane prirodnim pigmentima.
  • Potpuno sigurna za bebe od rođenja, u skladu sa svim međunarodnim sigurnosnim standardima i regulativama za proizvode namijenjene djeci.
  • Visoko higijenska, bez mogućnosti za stvaranje plijesni i nakupljanje bakterija jer je gricka izlivena iz jednog komada prirodne gume (bez rupica u koje bi mogla ući voda).
  • Ekološki prihvatljiva zahvaljujući niskom stupnju ugljičnog otiska , proizvod čija proizvodnja minimalno utječe na okoliš.
  • Bez PVC, BPA, ftalata i nitrozamina.
  • Socijalna odgovornost – kupnjom bilo kojeg Oli&Carol proizvoda doprinosite razvoju nekoliko projekata koje vode osnivačice branda, sestre Olimpia&Carol.

VAŽNO!

Provjerite proizvod prije upotrebe. Povucite proizvod u svim smjerovima kako biste utvrdili da je ispravan za korištenje. Ne koristite ako uočite bilo kakva oštećenja i nepravilnosti. Uklonite svu ambalažu i naljepnice prije davanja proizvoda djetetu. Čuvati proizvod na mjestima koja nisu vlažna. Sušiti na zraku nakon upotrebe. Ne držati proizvod dugo izložen sunčevoj svjetlosti jer može izblijedjeti s vremenom. Promjene u temperaturi zraka mogu privremeno utjecati na veličinu i oblik proizvoda.

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 €. Ako je narudžba manja od 55,00 € dostava se naplaćuje 4,00 €.

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Grizalo i zvečka - Kukuruz
Igračka grizalo Classic
Visa DinersClub Maestro MasterCard