Besplatna dostava u Hrvatsku za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Sobica > Namještaj > Sena Aire putni krevetić - Charcoal


Značajke
Brand Nuna
Nosivost (max) 15kg
Težina 11.3kg
Dimenzije 105,6 x 77 x 74,5 cm
Dimenzije sklopljenog 34 x 28 x 86 cm
Podesiv po visini Da
Madrac Da

Putni dječji krevetić Nuna® Sena™ Aire nadogradnja je krevetića Nuna® Sena™. Prijenosni krevetić Nuna® Sena™ Aire zahvaljujući mrežastim stranicama, mrežastom dnu i mrežastom ležaju osigurava prozračnost sa svih strana. Inovativno dizajniran prozračni mrežasti ležaj vašeg mališana tako uvijek štiti od vrućine i vlage.

Visina ležaja može se prilagoditi u dvije visine: više pozicioniran ležaj za bebe smanjuje potrebu za napornim saginjanjem, a niže pozicionirani ležaj omogućuje sigurnu uporabu krevetića aktivnim mališanima.

Jedinstveni prijenosni krevetić na tržištu koji se u cijelosti može sklopiti (kompaktno sklapanje okvira krevetića i ležaja) sklopiti jednom rukom. Krevetić se može sklopiti jednom rukom u jednom potezu i sa oba nivoa. Drugi nivo nije potrebno skinuti z sklapanje kao kod drugih sličnih proizvoda.

U prozračni mrežasti ležaj umetnut je ventilacijski uložak koji se može jednostavno odstraniti i očistiti. Zaštitnu navlaku prozračnog ležaja možete brzo i jednostavno izvaditi i oprati u perilici rublja. Komplet Nuna® Sena™ Aire pobrinuo se za baš sve: komplet sadržava i plahtu od 100 % organskog pamuka i putnu torbu.

Sklopivi dječji krevetić Nuna® Sena™ Aire meka je i sigurna površina za spavanje i igranje za vašeg mališana koja će vam olakšati obiteljski odmor na moru, vikende kod bake i djeda te sva putovanja automobilom, zrakoplovom, vlakom ili autobusom.

UKLJUČENO U CIJENU:

  • Okvir krevetića
  • Madrac
  • Putna torba
  • Plahta od 100 % organskog pamuka

Prodaje se odvojeno:

  • Zaštitna mreža protiv insekata
  • Podloga za previjanje za prijenosni krevetić
  • Vodootporna zaštita za ležaj

 

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 €. Ako je narudžba manja od 55,00 € dostava se naplaćuje 4,00 €.

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Sena Aire putni krevetić - Charcoal-15%
Visa DinersClub Maestro MasterCard