Besplatna dostava u Hrvatsku za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Sobica > Njihaljke, gnijezda i košare > Deluxe+ Strawberry Cream


Značajke
Brand DockATot
Dob 0-8 mj
Vanjske dimenzije 75 x 46 cm
Unutarnje dimenzije 56 x 22 cm
Materijal Navlaka 100% Oeko-Tex pamuk
Punjenje 100% Oeko-Tex poliester
Održavanje Prati u perilici rublja

Sleepyhead postaje DockATot!

Revolucionarno gnijezdo DockATot® najtestiraniji je ležaj za dojenčad i mališane na tržištu. Hipoalergeno i prozračno gnijezdoDockATot® Deluxe+ dojenčetu nudi udobnost, toplinu i sigurno utočište pri prelasku iz majčina trbuha u dječji krevetić.

Višenamjensko gnijezdo za novorođenčad i dojenčad

DockATot® Deluxe je siguran dječji ležaj koji dojenčetu nudi potporu, udobnost i zaštitu tijekom sna i ostalih aktivnosti. Gnijezdo DockATot® nudi više od 10 funkcija, a namijenjeno je dojenčadi u dobi od 0 do 8 mjeseci. Pogodno je za spavanje, odmor i maženje. Gnijezdo omogućuje zbližavanje s dojenčetom, pruža sjajnu potporu i zaštitu u dječjem krevetiću i roditeljskom krevetu te olakšava prelazak iz manjeg u veći dječji krevetić. Ujedno služi i kao podloga za previjanje kod kuće ili na putu te kao površina za igranje na trbuhu ili leđima. Uz nadoplatu je dostupan i mobilni luk s dražesnim igračkama koji doprinosi razvoju motorike djeteta.

Provjerena sigurnost

Višenamjensko gnijezdo DockATot® jedino je gnijezdo na tržištu koje na temelju brojnih sigurnosnih provjera jamči sigurnu uporabu proizvoda. Uz gnijezdo DockATot® možete bezbrižno dijeliti krevet sa svojim dojenčetom. Oblik gnijezda štiti dojenče od udarca glavom o uzglavlje krevetića ili zid. Obruč gnijezda dovoljno je tvrd da spriječi roditelja da se prevali preko stranice dojenčetu, a istovremeno je dovoljno mekan i udoban da mališanu osigura miran san. Gnijezdo DockATot® najtestiraniji je dječji ležaj na tržištu.

Idealna mikroklima za dojenčad

Gnijezdo za spavanje DockATot® ležaj je iz snova za vaše malo blago. Sastoji se od madraca, sigurnosnog obruča i pamučne navlake. Svi su dijelovi odvojivi i mogu se prati. Navlake su dostupne u različitim uzorcima kako bi uvijek bile u skladu s vašim stilom i željama. Jastuk gnijezda za spavanje iznimno je prozračan. Pri dnu obruča nalazi se sigurnosna kopča, a s bočnih strana smještene su ručice za sigurno i jednostavno prenošenje gnijezda. Gnijezdo za spavanje DockATot® među ostalim nosi i certifikat Oeko-Tex Standard 100 (klasa I), što potvrđuje da je izrađeno od visokokvalitetnih materijala. Gnijezdo DockATot® u potpunosti je prozračno te stvara idealnu mikroklimu za dojenčad tijekom čitavog ljeta.

 

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 €. Ako je narudžba manja od 55,00 € dostava se naplaćuje 4,00 €.

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Deluxe+ Strawberry Cream
Visa DinersClub Maestro MasterCard