Besplatna dostava u Hrvatsku za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Cybex > Autosjedalice > Pallas G iSize 9-50kg - Plus Moon Black


Značajke
Brand Cybex Gold
Grupa 1/2/3
Težina djeteta (max) 9-50 kg
Dob 15 mj - 12 g
Visina djeteta (max) 76-150 cm
Standard R129/3 i-Size
Smjer U smjeru vožnje
Postavljanje Isofix (uključen)
Uključuje Autosjedalicu s Isofix bazom

Upoznajte nagrađivanu Pallas G i-Size autosjedalicu okrenutu prema naprijed koja pruža još bolju sigurnost smanjujući rizik od ozljeda vrata za 40%. Raste s vašim djetetom, tako da ćete ga moći koristiti više od 10 godina. Osim toga, ukrcaj je lakši nego ikad, jer svoje dijete možete osigurati za nekoliko sekundi.

Modeli s oznakom ˝Plus˝ imaju mekanu tkaninu koja im daje jedinstven teksturirani izgled, kao i povećanu izdržljivost. 3D Mesh tkanina omogućava prozračnost i udobnost te smanjuje znojenje.

KORIŠTENJE:

  • Za djecu između 76 i 105 cm, > 15 mjeseci (uporaba s prednjim štitom): Prilikom učvršćivanja djeteta štitnikom od udara apsolutno je potrebno dodatno pričvrstiti Top Tether pojas.
  • Za djecu između 100 i 150 cm (korištenje sa sigurnosnim pojasom vozila u 3 točke): Kada djeca dosegnu ovu visinu, sjedalo se pričvršćuje pojasom vozila u 3 točke, dok je korištenje ISOFIX-a i gornjeg remena opciono.

ZNAČAJKE:

  • 40% smanjenje ozljeda vrata
  • Više od 10 godina upotrebljivosti
  • Osigurava vaše dijete u nekoliko sekundi
  • Sprječava naginjanje djetetove glave prema naprijed dok spava
  • Superiorna integrirana zaštita od bočnog udara
  • Lako namjestite sjedalo u udoban položaj za spavanje
  • Omogućuje cirkulaciju zraka za udobnost vašeg djeteta na vrući dani
  • Intuitivno i bez problema za sigurnu instalaciju
  • Navlaka od tkanine periva na 30°

Više sigurnosti, više udobnosti: Upoznajte napredni prednji štit

Više sigurnosti: autosjedalica Pallas G i-Size smanjuje rizik od ozljeda vrata za 40% - zahvaljujući naprednom štitu od udara: djeluje na sličan način kao i zračni jastuk, dopuštajući djetetu da se kotrlja prema naprijed preko štitnika, dok je udarna sila raspoređena po njegovoj velikoj površini. To drastično smanjuje opterećenje na ranjivom vratu i štiti djetetovu glavu.

Više praktičnosti: Napredni prednji štit ima integrirani remen koji se jednostavno može učvrstiti u kopču i zategnuti. Dakle, osiguranje vašeg djeteta nikada nije bilo lakše i pouzdanije, a naginjanje nad djetetom ili borba sa sigurnosnim pojasevima sada je prošlost. Osim toga, podesivi štitnik od udara osigurava izvrsnu udobnost za vaše dijete u razvoju.

Kompatibilnost s automobilom: Obratite pažnju na logotip i-Size: Ako je sjedalo u vozilu označeno ovim logotipom, prikladno je za korištenje sa svim dječjim sjedalima i-Size i stoga se neće pojaviti na našem popisu kompatibilnih vozila. Ako vaše vozilo nema i-Size sjedalo, provjerite kompatibilnost vašeg vozila. Ako vaše vozilo nije prikazano, kontaktirajte naš tim za korisničku podršku. Gotovo svi automobili proizvedeni nakon 2015. redovito imaju i-Size sjedala.

Odvojeno možete kupiti:

Kat.br:  523001089

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 €. Ako je narudžba manja od 55,00 € dostava se naplaćuje 4,00 €.

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Pallas G iSize 9-50kg - Plus Moon Black
Visa DinersClub Maestro MasterCard